jueves, 4 de agosto de 2011

NOTA INFORMATIVA APM Manises 3 d’agost de 2011 (tema Noeni Martinez)

 NOTA INFORMATIVA

APM-compromís municipal de Manises, qualifica de lamentable l’actuació protagonitzada per la regidora de Benestar Social Noemí Martínez, el passat divendres 29 de juliol, a l’abandonar el ple a les 14 hores (3 hores abans de la seua finalització), per anar-se’n a Madrid en un autobús per acompanyar a veins de Manises que acudien com a públic al programa “Sálvamedeluxe”.

Des d’APM-compromís municipal sempre hem respectat el fet de que un regidor no acudira a un ple o s’en anara a meitat, doncs sempre ha hagut un motiu clar. Anar-se’n a meitat ple no es cap problema, si s’en va a una activitat relacionada amb la seua regidoria i sempre que aquest acte siga més important que l’assistència al ple.

El fet que ara ens ocupa és greu. La regidora s’en va a un programa amb poca cultura i d’una frivolitat impressionant que no te gens a vore amb la seua regidoria i per tant no cumplix la seua obligació com a regidora d’assistir al ple. S’en va anar, i com ella ha comentat “m’ho he passat molt bé”

En tot moment i ara molt més, els regidors hem d’ésser un exemple per als ciutadans, que no entenen a que va una regidora a programes com el de “Sálvamedeluxe”. I aquesta ha d’entendre que anar a programes com aquests no entra dins de les activitats de benestar social.

Ens preocupa i molt, el recolzament de l’equip de govern, doncs segons diu la premsa “l’ajuntament es mostra molt orgullós de l’aparició de la regidora en primera fila en el programa de Telecinco”. No es pot acceptar de cap manera que la regidora diguera que “és un orgull representar a la ciutat de Manises en un dels programes més vistos de las televisió a Espanya”;

L’alcalde ha d’entendre que la situació originada per l’actuació de la regidora de Benestar Social és insostenible i deu de depurar responsabilitats, i açò passa per la dimissió de la regidora o pel cessament per part de l’alcalde de les seus funcions.


En Manises, a 3 d’agost de 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario