viernes, 22 de octubre de 2010

CRESPO Als DIARIS per mala direccio EMARSA

Crespo  Als DIARIS per mala direccio EMARSA

 E

lunes, 18 de octubre de 2010

NOTA DE PREMSA 14 D'OCTUBRE 2010


 


NOTA DE PREMSA


            APM considera que l’actual situació del PSOE de Manises, és lamentable. Ara i segons ha estat publicat a la premsa,  en els propers dies s’anomenarà a Francisco Román com a candidat a l’alcaldia de Manises pel PSOE.

            Des d’APM no anem a fer valoracions de fets que es produeixen dins dels partits, però no podem quedar-nos quiets davant actuacions que ens afecten directament com a partit i com a membres del grup municipal.  

En desembre de 2006, es signa un pacte entre el PSPV-AMP per a les eleccions locals a Manises, en el que Mª Fernanda Escribano era la cap de llista.

El procediment seguit en aquest canvi de candidat, afecta directament a les relacions establertes entre el PSOE i APM.

APM encara està pendent d’obtindre una resposta a un escrit que els enviaremen el passat dia  31 de maig de 2010, per parlar de les properes eleccions de 2011.

Es també preocupant el silenci de la direcció provincial del PSOE davant les continues informacions en premsa, que estan afectant directament al grup municipal i per tant al pacte

Davant d’aquesta situació, APM convocarà una assemblea en la  segona quincena d’octubre per pendre una decissió sobre que fer davant les properes eleccions municipals de maig de 2011.


Jesús Borràs
                        Portantveu d’APM