lunes, 6 de junio de 2011

Manifest pel consens en l'ensenyament plurilingüe de qualitat: SÍ AL VALENCIÀ

Manifest pel consens en l'ensenyament plurilingüe de qualitat: SÍ AL VALENCIÀ
La nostra societat necessita un ensenyament plurilingüe de qualitat per tindre oportunitats de futur en un món global. L'objectiu que les noves generacions dominen perfectament les dues llengües oficials, valencià i castellà, juntament amb una llengua estrangera és irrenunciable. Per aquest fet volem un model educatiu veritablement plurilingüe dissenyat per persones expertes en pedagogia, un model de consens, que s'adapte a la nostra realitat sociolingüística i que done resultats efectius. El decret anunciat pel govern presidit per Francisco Camps aposta justament pel camí contrari: pretén capgirar el model educatiu valencià i fer-ho amb criteris ideològics i no pedagògics, ignorant l'opinió dels experts, situant-se fora del consens que naix de l'aprovació a les Corts de la Llei d'ús i ensenyament del valencià (LUEV) sense cap vot en contra, fent-ho per la via de la imposició i menystenint l'experiència de més d'un quart de segle d'immersió lingüística en valencià.

domingo, 5 de junio de 2011

El nostre agraïment als votants d’APM. en Manises

ELECCIONS DEL 22-05-2011


El resultat definitiu de les eleccions locals a Manises ha sigut:

PP 8.158 vots 12 regidors
PSOE 3.629 vots 5 regidors
APM 1.792 vots 2 regidors
EU 1.731 vots 2 regidors
CV 393 vots
Blancs 321 vots
Nuls 191 vots

APM valora molt possitivament el resultat obtés en les passades eleccions locals. Després de 4 anys junt al PSOE, APM s’ha presentat en solitari amb la intenció de millorar el resultat que va obtindre l’ùltima vegada que anà sol l’any 2003 (1 regidor i 1086 vots). Ara APM obté 1792 vots i 2 regidors) amb un creiximent considerable de vots (706 més).

La distribució de vots per la llei d’Hondt, prima els partits grans. Si él sistema per elegir els regidors fora el vot proporcional, el PP tindra 11 regidors (1 menys) i APM 3 regidors (1 més).

Amb independencia de l’increment de vots d’APM, no es agrada la majoria absoluta del PP, que torna a traure 12 regidors, encara que perdent 599 vots.

APM es felicita pel magnífic resultat obtingut per la coal·lició Compromís a les Corts Valencianes, que entra al Parlament Valencià amb 6 diputats.

Ara tenim una bona oportunitat per a fer un treball intens d’oposició i també una enorme responsabilitat. Estem convençuts de que no defraudarem els manisers i les maniseres, especialment els nostres votants als qui agraïm el recolzament i la confianza en el projecte d’APM.

APM vol ser la veu de tots aquells que entenen que es necessari una altra manera de fer política, progresista i molt més a prop del ciutadà, i ens comprometem a ser la seua veu en totes les instàncies.