sábado, 23 de julio de 2011

CCOO DENUNCIA QUE LA GENERALIDAD NO APAGADO LAS NOMINAS DE JUNIO

C COO denuncia que la Generalitat no paga las nominas de Junio del taller de empleo MANISES II .    
  EL SINDICATO SE PREGUNTA DONDE ESTA EL DINERO , YA QUE SEGUN EL SERVEF ASEGURA QUE YA INGRESO LAS SUBBENCION.

miércoles, 20 de julio de 2011

DIMISION DE CAMPS

levante mercantil valenciano 20/julio/2011






El president deja su cargo como "sacrificio personal", dice ser "completamente inocente" y subraya que pretende no ser "un obstáculo" para que Rajoy pueda ganar las elecciones geEl presidente de la Generalitat valenciana, Francisco Camps (d), conversa con la alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, y el coordinador de Justicia del PP, Federico Trillo. EFE/Cárdenas

Camps dimiteix acorralat pel cas Gürtel

Informació Vilawet 20/07/2011
Renuncia a la presidència de la Generalitat pressionat per la direcció del PP de Madrid · Anuncia la dimissió immediata com un 'sacrifici' per ajudar Rajoy a ser president del govern espanyol



Francisco Camps ha dimitit de president de la Generalitat Valenciana. Ho ha fet cinc dies després de l'obertura de judici oral pel 'cas dels vestits', que el vincula amb la trama corruptiva Gürtel. 'Voluntàriament ofereixo el sacrifici personal perquè Mariano Rajoy sigui el pròxim president i perquè el PP governi a Espanya', ha declarat Camps en una compareixença aquesta tarda, unes hores després que l'ex-vicepresident Víctor Campos i l'ex-conseller Rafael Betoret s'hagin declarat culpables de suborn impropi.

lunes, 18 de julio de 2011

Acuerdos, consensos e Inquisición

Acuerdos, consensos e Inquisición


MÓNICA OLTRA 17/07/2011
El Pais

Dice el Diccionario de la Real Academia de la Lengua Española (RAE) que "acuerdo" significa un convenio entre dos o más partes. "Consenso", lo define como acuerdo entre todos los miembros de un grupo o entre varios grupos.

"La izquierda viene confundiendo consensos con rendiciones, política con partidismo"

RESPECTA ELS LÍMITS, EL PLANETA T'HO AGRAIRÀ. APM MANISES.



Convocatòria: Acció-performance d'Equo València pels 110km/h


On?: A València. Parada de metro de Xativa.

Quan?: Dissabte a les 12:00h

Què cal portar?: camiseta negra i, si tens, collarí, crosses i/o cadira de rodes.



Per més info: veure FB: http://on.fb.me/pzguDD

Per qué aquesta campanya?

Viatjar més ràpid no significa viure millor, i el clima del planeta t'ho agrairan. Si viatgem més lentament hi haurà menys accidents (menys morts a les carreteres i menor emissió de gasos contaminants), més estalvi econòmic i energètic (1.500 milions de € a l'any i entre un 10 i 15% de reducció de consum), així com una menor contribució al canvi climàtic, millores en la salut dels ciutadans i menor dèficit exterior.