miércoles, 9 de marzo de 2011

Camps com candidat a President.

El señor Pedro dice lo que piensa y hace lo que quiere.

 

Hola a todos, por si es de vuestro interés
Mirad este vídeo.           <http://www.elmundo.es/elmundo/2011/02/24/opinion/1298567759.html>  (sólo dura 2 minutos) pero vale la pena, (Pedro J. Ramirez, que todos sabemos que no es de izquierdas precisamente...) explica clarísimamente en 5 puntos lo que va a suponer, tanto para la Comunitat Valenciana como para el PP la nominación de Camps como candidato a President.

martes, 8 de marzo de 2011

APM demana que l’ajuntament solucione el problema de seguretat que es patix a la zona de Faitanar en Manises.


N O T A    D E    PREMSA


            APM demana que l’ajuntament solucione el problema de seguretat que es patix a la zona de Faitanar en Manises.

            Des de fa més de deu anys, els veïns de la zona de Faitanar en Manises, estant patint l’execució d’un PAI que ha patit diverses interrumpcions i que no te en aquest moment data de finalització.

            Al mateix temps s’han desenvolupat obres per a l’execució d’un futur vial a la zona nord de Manises.

            Els veïns estan farts de no poder transitar amb tranquilitat, degut a la gran quantitat de tanques, clots, voreres per acabar, montons d’obra que ningú arreplega, etc i que sembla el panorama d’una zona més propia del tercer món.

Mentre tant, hi ha una rotonda molt provisional, mal il.luminada i mal senyalitzada, que es un perill per a tots. Lamentablement, el dijous passat va morir un home de 44 anys amb un accident de trànsit en eixa rotonda.

Des d’APM no volem fer de l’accident cap tipus de política, però venim denunciant aquest situació des de fa molts anys i tornem a demanar a l’equip de govern del PP que actue ja.

La ineptitud de l’equip de govern en temes d’urbanisme és patètic, i més quan les queixes del veïns són constants i les respostes sempre son que es resoldrà tot prompte i els anys passen i l’abandonament de Faitanar és total.
             
            APM seguirà lluitant amb els veïns afectats, denunciant dia a dia totes i cadascuna de les anomàlies que es produixen en tota Manises, però en aquest cas erstem parlant de paraules majors quan hi han accidents amb victimes.

 Manises, a 7 de març de 2011




Signat: Jesús Borràs i Sanchis

                                                                                                                                                  regidor d’A.P.M.