miércoles, 8 de julio de 2009

LA UE INVESTIGA EL GRAN MANISES


LEVANTE/Valencia* : La Comisión de Peticiones de la Unión Europea ha admitido a trámite una denuncia del Agrupament Progresista de Manises (APM) -actualmente en el grupo municipal junto al PSPV- contra la macrourbanización Gran Manises y ha solicitado a la Comisión Europea que inicie una investigación.


La queja se presentó por APM en diciembre de 2007 por los "numerosos incumplimientos legales" que supondría la ejecución del PAI, en opinión de este partido. En concreto, en la denuncia se incidió en la "invasión del dominio público hidráulico" de diversos barrancos como el Salt de l'Aigua y el Fondo, además de ubicarse "en zona susceptible de inundaciones". Durante la tramitación del PAI también APM denunció estos asuntos ante la Confederación Hidrográfica del Júcar.


EL AJUNTAMENT DE MANISES DESFA EL BARRI D OBRADORS







(des del carrer de València fins al riu)
Es la zona històrica més valuosa de la ciutat
L’abandonament del barri d’Obradors es notori i les actuacions de l’equip de govern han estat sempre en mirar cap a altra part, tot i ser sabedors que la història de Manises estaba sent expoliada per aquelles persones que havien ocupat les fàbriques. Dir que eren propietat privada era una excusa, doncs la llei dona possibilitats de tot tipus per a poder actuar.
L’equip de govern el PP ha pres la decisió més fàcil i més populista: enderrocar varies de les seues fàbriques i així eixa situació d’ocupació i de queixa d’alguns del veins estaba resolta. S’ha deixat morir el barri i ja tenen l’excusa perfecta.