lunes, 11 de abril de 2011

Gaudint del nostre Patrimoni Rural La vida a les masies del País Valencià Del 3 al 9 de julio


Del 3 al 9 de juliol
El Mas de Noguera és una iniciativa d’economia social, d’un grup de persones que desitgen recuperar les activitats tradicionals alhora que busquem nous camins pel desenvolupament de les zones rurals.
El Mas de Noguera està situat entre les comarques castellonenques de l’Alt Palància i de l’Alt Millars. Per la vall del riu Palància es va establir ja pels primers pobladors de la zona una important via de comunicació entre les planes costaneres valencianes i el nord-est de la península.
Activitats
Aprenem mentre gaudim. Les activitats que es realitzen durant aquestes estades d’estiu estan relacionades amb l’educació ambiental, tot i que tenen un sentit més lúdic i divertit: Jocs, activitats a l’aire lliure, excursions a la muntanya, bivac, senderisme, excursió a la Mina de Ferro íbera, a la font de “Pantorrilla” i bany al riu Millars. En conjunt llocs amb especial atractiu i ben conservades en les quals passa-s’ho bé porta implícit l’aprenentatge sobre el seu ús i conservació.
Realitzarem tallers on poden desenvolupar la seua creativitat a partir de l’ús de materials reciclats, pintures ecològiques, etc.
Treballarem costum i patrimoni immaterial: Jocs tradicionals, bany a la bassa, el nostre cançoner popular, danses tradicionals, històries i llegendes, festa de la collita...
Farem treballs artesans: teler, vímet, espart, terrisseria, cuir i joncs.
Transformarem aliments: forn tradicional, làctics i conserves.
No faltarà l’animació, que a les nits d’estiu de lluna plena es desenvolupen amb tota la seua resplandor: revetlles, mercats medievals, etc.
DATES: Del 3 al 9 de juliol
EDATS: De 5 a 15 anys
DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 20 de maig
PREU: 300€ socis/ 350€ no socis
Per a més informació i per a reservar, telefoneu al 96 315 77 99 ext 222 (De dilluns a dijous de 15h a 18:30h) o envieu un correu electrònic a teatre@acpv.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario