sábado, 12 de febrero de 2011

Jesús Borràs serà el cap de llista de la candidatura d’APM (Agrupament Progressiste de Manises) per a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2011.

Manises, 11 de Febrer de 2011

NOTA  DE  PREMSA

            Jesús Borràs serà el cap de llista de la candidatura d’APM (Agrupament Progressiste de Manises) per a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2011.

            L’assemblea d’APM, ha decidit per unanimitat dels seus membres, que Jesús Borràs (treballador de banca i de 56 anys) vaja com a cap de llista en les properes eleccions municipals del 22 de maig de 2011.

            L’assemblea d’APM ha valorat de manera molt satisfactòria el treball realitzat des de fa anys a l’ajuntament de Manises per part dels nostres regidors, i recolça com a número 2 de la candidatura a Carles López.


            APM, considera que l’Ajuntament de Manises, necesita un impuls per a canviar la situació actual, en la que el PP i l’actual alcalde Enrique Crespo ha portat al poble a uns nivells d’endeutament i mala gestió que deuen de ser canviats.

            APM tancarà la seua llista a finals del mes de Febrer, per poder incloure persones amb experiència i que treballaran en defensa dels interesos de tots els habitants de la ciutat de Manises.


 L’actual situació econòmica de l’Ajuntament amb un deute de més de 20 milions d’euros; la paralització de projectes condicionats al desenvolupament urbanístics, alguns tant necessaris com la ciutat de l’Oci i l’Esport;  la desfeta del patrimoni històric, com l’enderrocament del barri d’Obradors, i la mala gestió dels recursos; la paralització de la reforma de les vivendes del barri de Santa Félix; el retràs en l’elaboració del nou Pla General; fan necessari una actuació contundent i que capgire la paràlisi actual de l’ajuntament.


Jesús Borràs, al ser proclamat cap de llista, va demanar el recolçament de tots els militants per acabar amb una política d’imatge que treballa donant l’esquena als interesos dels ciutadans.


     APM es presenta com una alternativa de progrés i està segur de que la seua presència a l’ajuntament  pot ser clau en la confecció del nou govern local que surgirà de les urnes el proper 22 de maig. Manises, 11 de Febrer de 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario